Název: Sklizeň mrkve bez rýče
Počet zhlédnutí:
Kategorie: Zelenina
Podkategorie: Zelenina kořenová
eChaluparka

Pro průběžnou sklizeň mrkve do kuchyně není moc vhodné použít rýč nebo rycí vidle.
Existuje jedna vychytávka. Jaká?
Více o vychytávce při sklizni jedné mrkve na mém videu.

KOMENTÁŘ K VIDEU: SKLIZEŇ MRKVE BEZ RÝČE

Mrkev se obvykle sklízí rýčem nebo rycími vidlemi.
Tyto nástroje jsou nepostradatelným pomocníkem při podzimní sklizni,
kdy se sklízí mrkev najednou, především pro uskladnění.
Číst celý komentář k videu: Sklizeň mrkve bez rýče

Květiny

Fotogalerie

Nejlepší je používat v kuchyni mrkev vždy čerstvě sklizenou. Nejlepší je používat v kuchyni mrkev vždy čerstvě sklizenou. Nejlepší je používat v kuchyni mrkev vždy čerstvě sklizenou. Nejlepší je používat v kuchyni mrkev vždy čerstvě sklizenou. Nejlepší je používat v kuchyni mrkev vždy čerstvě sklizenou. Nejlepší je používat v kuchyni mrkev vždy čerstvě sklizenou.
kp-group
Cechlignum