Pro průběžnou sklizeň mrkve do kuchyně není moc vhodné použít rýč nebo rycí vidle.
Existuje jedna vychytávka. Jaká?
Více o vychytávce při sklizni jedné mrkve na mém videu.
KOMENTÁŘ K VIDEU: SKLIZEŇ MRKVE BEZ RÝČE
Mrkev se obvykle sklízí rýčem nebo rycími vidlemi.
Tyto nástroje jsou nepostradatelným pomocníkem při podzimní sklizni,
kdy se sklízí mrkev najednou, především pro uskladnění.
Číst celý komentář k videu: Sklizeň mrkve bez rýče
Nejnovější videa
Heřmánek pravý
Heřmánek pravý je jednoletá nebo ozimá léčivá rostlina. ...
Lilek, baklažán
Lilek se v tropických oblastech pěstuje jako vytrvalá rostlina, u nás výhradně jako jednol ...
Cibule jarní
Cibule kuchyňská je dvouletá nebo vytrvalá rostlina s robustním dutým stonkem. Potřebuje ...
Papriky
Paprika se u nás pěstuje jako jednoletka, v teplých oblastech roste jako vytrvalý keřík. ...