Jak si jednoduše vyrobit dřevěný kompostér a jak správně kompostovat? Jak si připravit vlastní hnojivo z obyčejných kopřiv?
Jak po vlastnoručním vypěstování ovoce a zeleniny zpracovat hlávkové zelí, fazole, rajčata, cukety, česnek nebo jahody?
Jak sušit, zmrazit, blanšírovat nebo jinak uchovat bazalku, meduňku, tymián nebo kedlubny či dýně?
Během několika let natáčení jsem zpracovala stovky hodin videozáběrů a vy se nyní můžete podívat a případně se nechat
inspirovat. Na jednotlivých videích uvidíte, jak nakládat a blanšírovat zeleninu, jak udělat výluh, jíchu, zákvas, macerát,
nebo se můžete podívat i na jiné kategorie, jak pěstovat byliny, sukulenty, letničky či trvalky, ale i okrasné trávy.
Jednoduchý dřevěný kompostér vypadá na zahradě atraktivně, navíc jeho obsah je pro pěstování nepostradatelný.
Nejnovější videa
Stévie sladká
Stévie sladká je světlomilná tropická rostlina. ...
Mochyně peruánská
Mochyně peruánská neboli třešeň Inků je osvěžující tropické ovoce. ...
Kotvičník zemní
Kotvičník zemní je léčivá bylina třetího tisíciletí. ...
Květák, karfiol
Největší výnosy jsou z rostlin pěstovaných na podzim, protože květák má rád vlhké počasí. ...